Magic John's pizza

 

A Magic John's amerikai stílusú pizzát készít Berlinben, ami ritkaságnak számit, nem is nagyon hallottam itt hasonlóról. Van itt New York slice és Detriot deep dish pizza, a new yorki az szép nagy háromszög alakú pizza szelet hét fajta különböző feltéttel, a detroiti meg egy vastag tésztás kocka formájú pizza, ezt négy fajta feltéttel lehet kérni.

img_20211009_181817.jpg

Ezenkívül van még elvitelre és házhoz szállításra (DIY Kit) egy csináld magad lehetőség, megkapod a hozzávalókat porciózva és otthon összerakod és megsütöd magadnak. 
Ami még extrának számit a pizzák mérete, mert itt berlinben kb a 32 cm-es a "nagy" pizza, a Magic John'sban viszont 45cm (8 szelet), a deep dish meg 25x25 cm (4 szelet).

A pizzák finomak, nagyok, extrán ropógósak (de nem száraz), jól lehet velük lakni. Beülni nem lehet, nincs is hova, mert egy nagy pizza gyártó műhely az egész és tényleg a szemed előtt készül minden, de vannak kint ilyen magas könyöklős asztalok és a környező éttermek asztalait is lehet használni amíg azok ki nem nyitnak. 

Már csak egy chicago style pizzás kell Berlinbe és teljes a pizza boldogság.
 
Ajánlott kipróbálni!

Cím:
  Oranienburger Str. 48, 10117 Berlin
Àrak: 2,5 - 24€