Rántott Snickers

Deep fried Snickers

picsart_05-04-12_35_38.jpg

Hozzávalók:

- fél bögre finomliszt 
- negyed bögre tej 
- 1 egész tojás
- fél teáskanál sütőpor
- egy csipet só
- két evőkanál méz
- 6db Snickers

Ez az édesség Skóciából származik eredetileg, de Angliában és Amerikában is egyre nagyobb a népszerűsége.

Az összetevőket öszekeverjük, amiből egy sűrű palacsintatésztát fogunk kapni, a tésztát egy fél órára be lehet rakni a hűtőbe. A Snickerseknek is jót tesz ha pár órát hülnek sütés előtt mert ha olvadt vagy szobahőmérsékletű akkor szétfolyhatnak a forró olajban!

Én a Snickerseket elfeleztem és hurkapálcikákra tűztem, majd jöhet a mártogatás és mehetnek a forró olajba amig aranybarnára nem sülnek. A kész bundázott csokikat megszórtam vanilliás porcukorral. Melegen és hidegen is tökéletes desszert.

 Nagyon laktató, nagyon finom és állitólag hízlal! :)