Zacskós leves tesztelgetés

"Karantén kaják"

Gyorsan leszögezném egyik se helyettesít egy főétkezést és mindenkinek ajánlom hogy inkább főzzőn otthon, mert sokkal finomabb lesz mint ezek és ahogy én láttam zöldségből meg húsból nem volt hiány, legalábbis Berlinben biztos nem. A wc papír, liszt, élesztő már más kérdés...

Instant levesek

Kell hozzá egy pohár, 2-3dl forró víz, egy kanál és már kész is. Plusz folyadék bevitelre jó lehet, de egyiket se ajánlom. A Knorr különösen nem ízlett és az volt a legdrágább is. A Carat egyetlen pozitívuma az ára. A Heisse Tasse "levesek" egész jók.

5 perces levesek

Itt a Maggie gulyása lett a nyerő, biztos tele van ízfokozókkal, de meglepően finom volt. A Knorr gulyás levese bár tészta volt benne, de egy az egybe menzás rizses hús íze volt, szegény németek... A többiről meg említést se teszek. Plusz pont hogy ezekhez még pohár sem kell. 

Kínai zacskós levesek

Kínai levesből rengeteg fajta van, egészségtelen mind, de 5 perc alatt kész, szóval lehet minden mást csinálni főzés helyett. Ezek közül nálam a kimchis (kínai kel, a retek, a zöldhagyma és az uborka, erjesztve) nyert, hasonlított a savanyú káposzta levesre. A csípős leves meg jó megfázásra, ez ember orra és könnye egyszerre folyik tőle.

És egy ehető konzerv

Ez egy cukkinis paradicsomos tészta és ehető teljesen, nem is néz ki rosszul. Egy kicsit fel lehet turbózni, fűszerekkel, egy kis sajttal, lehet valaki észre se veszi hogy konzerv kaját eszik. 

Összegzés

Meg lehet enni mindegyiket, viszont kicsit több mint egy hónap alatt egyik porleves se fogyott el, kínai levesből, konzervből is bőven maradt, ez mindent elárul róluk. Inkább FŐZZ OTTHON bármi mást...